RSS

PRODUK KESIHATAN PUTERI ALYA


"Keunggulan, Kejelitaan, Keperibadian Wanita"

AWET MUDA GOLD

Awet Muda Gold merupakan produk terbaru keluaran ekslusif dari Puteri Alya yang dirumus khas dari bahan yang bermutu tinggi seperti Glutathione, Astaxanthin, L-Carnitine, Mutiara, Ginkgo Biloba, Roselle, Kulit Kayu Manis, Temulawak, Minyak Zaitun, Garam Bukit, Kurma, Asam Gelugor, Ubi Bit Merah, Madu, Sireh, Kacip Fatimah, Manjakani, Pegaga, Halia, Kolagen, Minyak Habbatus Sauda, Kadeka Kecil dan Air Bertapis. Awet Muda Gold bertindak 3 kali lebih cepat dan bahan-bahannya 3 kali lebih berbanding Awet Muda biasa...


AWET MUDA

Awet Muda merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang kaya dari alam semulajadi seperti madu, kolagen, sireh, pueraria lobata, saffron, pegaga, kacip fatimah, manjakani, halia dan ubi bit merah. Awet Muda telah diformulakan sesuai untuk membina kesihatan tubuh dan mencantikkan kulit,membina rahim dan membantu dalam hubungan keintiman suami isteri...SUSU K-PLUS

Susu K Plus dirumus khas untuk membina kekuatan tubuh badan, menguatkan tulang, membantu memperbaiki sistem perjalanan darah dan menguatkan minda. Ianya kaya dengan vitamin dan sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 25 tahun ke atas. Ianya juga tinggi kalsium dan rendah lemak...

PERKASA

Perkasa merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang dirumus khas untuk lelaki dari 13 jenis bahan semulajadi seperti madu, kolagen, sireh, guarana, ubi bit merah, ubi jaga, pegaga, ginkgo, tribulus, maca, habbatus sauda, kurma dan garam bukit. Ia juga mempunyai kelebihan untuk meningkatkan kesihatan tubuh badan, kesihatan dalaman, memberi tenaga, melancarkan peredaran darah dan merangsang daya ingatan.

AL-QURRA

Al-Qurra merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang dirumus khas dari 14 bahan semulajadi madu, kurma, roselle, kolagen, habbatus sauda, kismis, ubi bit merah, goji, delima, ginkgo, ekstrak prune, saffron, sireh dan garam bukit.

QIS MIND COCOA

Qis Mind Cocoa merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang diformulasi khas untuk meningkatkan daya ingatan dan minda, melancarkan peredaran darah, baik untuk penghadaman serta sebagai ejen antioksida yang berfungsi melambatkan proses penuaan. Qis Mind Cocoa diadun dengan menggunakan bahan yang bermutu tinggi seperti serbuk koko, susu skim, ekstrak malt, kurma, kismis dan perisa vanila. Rasanya yang sangat lazat pasti digemari kanak-kanak. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur.AROMA CELLULITE CREAM

Aroma Cellulite Cream dicipta khusus untuk kegunaan luar bagi membakar lemak dan menyingkirkan toksin pada badan dengan cepat. Ia bertindak untuk menyingkirkan lemak dan toksin pada badan bagi mendapatkan semula bentuk badan anda. Diperkaya dengan ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi seperti Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Capsaicin, Hedera Helix (Ivy) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil dan Aloe Barbadensis (Aloe Vera). Antara kelebihan Aroma Cellulite Cream adalah membantu melancarkan peredaran darah, membakar lemak belebihan, mengurangkan angin dalam badan dan memperbaiki tisu-tisu yang rosak


BISKUT RE-YOUNG
Biskut Re Young merupakan biskut herba yang diperkayakan dengan madu dan makanan sunnah yang kaya dengan bahan semulajadi seperti madu, kolagen sireh, pueraria lobata, saffron, pegaga, kacip fatimah, manjakani, halia dan ubi bit merah. Ianya sesuai untuk mereka yang ingin berdiet dan ianya kaya dengan serat yang baik untuk penghadaman. Disamping rasanya enak.


ULTRA ENERGY INFRARED SLIMMING LINGERIE
Ultra Energy Infrared Slimming Lingerie yang berbintik Infra Merah Jauh (FIR) Bio-Seramik diperbuat daripada 26 jenis bahan semula jadi dengan teknologi yang canggih. Diperbuat daripada fabrik yang terpilih termasuk sutera amat halus dan lembut supaya tidak panas dan menyerap peluh. Potongan jalur tirus pada paha dan berkelim rata membantu menegangkan pinggul dan merampingkan pinggang. Batang kerangka juga dapat membantu menyokong tulang belakang. Untuk mencapai kesan yang lebih efektif, anda dicadangkan minum 8 gelas air setiap hari.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

PUTERI ALYA (AWET MUDA)


company xhdzy
Awet Muda merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang kaya dari alam semulajadi seperti madu, kolagen, sireh, pueraria lobata, saffron, pegaga, kacip fatimah, manjakani, halia dan ubi bit merah. awet Muda telah diformulakan sesuai untuk membina kesihatan tubuh dan mencantikkan kulit, membina rahim dan membantu dalam hubungan keintiman suami isteri.

Dikilangkan di kilang yang bertaraf IMP(Amalan Pengilangan Islam) di mana bukan sahaja mementingkan kualiti malah dapat membina spiritual pengguna.

Adakah anda mengalami masalah kulit kasar dan berkedut, wajah yang kusam dan mula dibayangi jeragat, kulit dan payudara yang telah melendut, masalah senggugut, cepat berasa letih malah ada yang suami sudah mulai complain kerana tidak sehebat dan serapat dulu lagi atau mengalami masalah kentut vagina atau masalah bau serta macam-macam masalah lain. Cuba atasinya dengan AWET MUDA. Insyaallah berkat disiplin anda mengambilnya masalah tadi dapat diatasi.

Awet Muda merupakan produk yang digelar ALL IN ONE atau ONE PACKAGE. Diformulasikan di dalam bentuk cecair dan rasanya seperti madu. Dengan memilih AWET MUDA pengguna tidak perlu mengeluarkan bajet yang tinggi kerana bahan-bahan yang terdapat dalam AWET MUDA merupakan bahan yang diperlukan oleh tubuh badan seorang wanita.

Pengguna disarankan mengambilnya secara konsisten bagi mendapat hasil yang memberangsangkan. AWET MUDA sangat mudah untuk mengambilnya dan di bungkus dalam bentuk sachet agar mudah untuk dibawa ke mana-mana malah boleh diletakkan di dalam beg tangan anda sekiranya anda tidak sempat untuk mengambilnya di rumah.

Cara Pengambilannya:

1 hari 1 sachet diambil semasa perut kosong sebelum sarapan. Terus dituang ke dalam mulut tanpa perlu dibancuh. Disarankan mengambilnya 2 kotak untuk 1 bulan dan boleh berhenti ketika period.

Isi kandungan:

1 kotak mengandungi 12 sachet. 1 sachet 20 ml. 1 kotak bersamaan 240 ml.

OFFER PRICE!!

1 BOX RM30
2 BOX RM56

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS